رشد و تعالی سازمان مشروط به استفاده از مشاوران شایسته

ساخت وبلاگ

رشد و تعالی سازمان مشروط به استفاده از مشاوران شایسته

دکتر رضا کچوئیان، استاد دانشگاه و موسس آکادمی “آینده سازمان” در ادامه یکی دیگر از سلسله مباحث مرتبط با نسبت سازمان و منابع انساني در آینده نزديك با متاورس، از توسعه حرفه ای مدیران و کارکنان فعال در سازمان ها، موسسات و شرکت های مختلف سخن گفت و افزود: این فرایند امری لازم و ضروری است که باید مورد توجه خاص قرار گیرد. چرا که ارتقا و پیشرفت هر سازمان ارتباطی مستقیم و غیر قابل انکار با توانمندی و کارایی مدیران و کارکنان آن سازمان در راستای انجام وظایف و مسوولیت های محوله دارد.

سرپرست اسبق مدارس ایران در اروپا و آمریکا، توسعه حرفه ای همه اعضای فعال در سیستم را با طراحی برنامه ای کاملا جامع و مفید تسریع کننده بهبود عملکرد سازمان و کسب موفقیت برای دستیابی به اهداف پیش رو خواند و تاکید کرد: کارمندان، ارزشمندترین دارایی سازمان به شمار می روند. فراموش نکنیم یک یک کارکنان در موفقیت و یا شکست سازمان نقشی اساسی و مهم را عهده دار هستند. بنابراین سرمایه گذاری برای کارمندان و تلاش برای حفظ و نگهداری آن ها در سازمان الزامی است، چرا که عملکرد سیستم بدون حضور و فعالیت اثربخش کارمند مصادف با ضعف و فروپاشی سازمان است.

معاون سابق نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، خاطر نشان کرد: توسعه حرفه ای کارکنان، فرآیندی برای پیشبرد امور سازمان و بهبود شایستگی‌ ها و مهارت‌ های کارکنان به شمار می رود. به طور حتم اگر این کار به درستی پیش رود، حتی اگر مستلزم سرمایه گذاری زمان، تلاش و تامین مالی بیش از پیش باشد، در درازمدت شاهد کسب سود و‌ موفقیت در سازمان خواهیم بود.

معاون سابق برنامه ریزی ارتباطات سازمانی و فراسازمانی وزارت آموزش و پرورش، در ادامه از مشاوران مدیر و نقش مهم آن ها در عملکرد سازمان‌ و افزایش بهره وری سخن گفت و افزود: مشاوره و توصیه های به جا و کارآمد مشاوران، ارزش قابل‌ توجهی را متوجه سازمان می کند.

وی نقش مشاوران را در سازمان حساس و مهم دانست و گفت: مشاور مدیر باید از دانش، تجربه و قدرت و توانایی تحلیل عمیق و کارآمد برخوردار باشد. باید تمامی یافته ها را دقیق تجزیه و تحلیل و با منطق و استدلال اقدام به ارایه راه حل و راهکار مناسب کند.

عضو هیات مدیره انجمن ملی هوش و استعداد ایران، با بیان این که همه افراد نمی‌توانند در شغل مشاوره موفق باشند مگر این که تیپ شخصیتی آن ها با وظایف اعلام شده هماهنگ باشد، داشتن دانش و تجربه، تعهد و صداقت کاری، مهارت های ارتباطی، انتقادپذیری و انعطاف پذیری را برخی دیگر از ویژگی های مشاور خوب برشمرد و تصریح کرد: مشاوران سازمان باید با قدرت و درایت لازم کارکنان سازمان را برای دستیابی به عملکرد مطلوب به سمت اهداف مشترک هدایت نمایند.

سرپرست اسبق مدارس ایران در اروپا و آمریکا، موفقیت کلیه سازمان ها و شرکت ها و موسسات مختلف را در گرو بهره مندی از خدمات مشاوران طراز اول ذکر کرد و گفت: با توجه به موقعیت کاری متفاوت هر یک از سازمان ها و موسسات و حضور و فعالیت کارکنانی خلاق و توانمند، مدیران ارشد می توانند با بکارگیری مشاورانی لایق جایگاه خود و همچنین رشد و تعالی کسب و کار خود را تضمین و تثبیت نمایند.

دکتر رضا کچوئیان، استاد دانشگاه و موسس آکادمی “آینده سازمان” در پایان خطاب به مدیران تاکید کرد: اگر خواهان توسعه حرفه ای خود و همچنین رشد و تعالی سازمان مربوطه هستید، باید با حداکثر دقت و توجه حلقه نخست افراد کنار خود را انتخاب و از پتانسیل، توان، دانش و تجارب انسان های فرهیخته به نفع خود و سیستم نهایت بهره و استفاده را ببرید.

[ یکشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۰۳ ] [ 7:8 ] [ دکتر رضا کچوئيان جوادی ] [ ]

مدیریت تحولگرا در هزاره سوم...
ما را در سایت مدیریت تحولگرا در هزاره سوم دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : akachoueianb بازدید : 4 تاريخ : يکشنبه 10 تير 1403 ساعت: 19:43